Produkter for klamydia smittsomheten (4)

Aldring av Eteriske Oljer

Aldring av Eteriske Oljer

Peroksidering og intramolekylære reaksjoner Olivenoljer blir harske over tid. Harskning er en kjemisk endring av de molekylære strukturene i vegetabilske oljer. De samme kjemiske mekanismene virker også på essensielle oljer. Tilstedeværelsen av oksygen som naturlig er oppløst i oljene, initierer disse kjemiske reaksjonene. De akselereres i nærvær av lys, luft, temperaturvariasjoner eller ulike urenheter. Den reaksjonelle mekanismen for denne «eldingen» deles inn i to trinn: peroksidering og intramolekylære reaksjoner (eller propagasjonsfase). Den vitenskapelige litteraturen beskriver flere eksempler på peroksidering. Her er et eksempel med linalol, som er rikelig til stede i essensielle oljer. (Eksempel: lavendel, lavandin, linalol-timian, rosentre, salvie, osv). I dette skjemaet gjennomgår linalol først en peroksidering. Den produserer en ny forbindelse: 7-dydroperoksy-3,7-dimetyl-okta-1,5-dien-3-ol.
Maursyre 94%

Maursyre 94%

FORMIC SYRE 94%
L-Ornitin HCL

L-Ornitin HCL

Råmateriale L-Ornitin HCL for produksjon av kosttilskudd.
Undersøkelse av Rester og Forurensninger

Undersøkelse av Rester og Forurensninger

Oppdager du forurensninger eller rester på produktene/deloverflatene dine? For å fastslå deres opprinnelse er det viktig å kjenne sammensetningen. For å spore kilden til forurensninger og rester på deloverflater, er det viktig å vite sammensetningen av den forstyrrende substansen. Basert på denne informasjonen kan man for eksempel målrettet undersøke bruksområdet, transportveien eller produksjonsmiljøet for å finne årsaken. For analysen bruker vi ulike analyseteknikker, avhengig av størrelsen og typen av forurensning.